ERZİNCAN / MERKEZ - Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu

May

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında  ‘’Çocuk Gözüyle Can Erzincan‘’ konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

Sergide ziyaretçilerin beğenisine sunulan 100 fotoğraf 2. Sınıfta öğrenim gören 100 öğrencimizin gözüyle Erzincanımızın tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtmaktadır. Sergilen fotoğraflar Erzincan’ın kurtuluşu ve Turizm Haftasını da içine alan 4 aylık zaman diliminde öğrencilerimiz tarafından çekilmiş olan fotoğraflarıdır.

Sergi, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu öğrencilerinin keman ve melodikadan oluşan minik konserleriyle başladı. Erzincan Park AVM'de 25 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen fotoğraf sergisine ilgi yoğun olurken sergiye Erzincan İl Milli Eğitim müdürü Hacı Ömer KARTAL, Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdulvahap TERECE, Turgut ÇAKMAK, Eğitim Bir Sen Erzincan İl Başkanı Nebi GÜL, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu müdürü Önder DEMİR , öğretmen ve veliler katılım sağladı.

Sergide emeği olan öğrencilerimize, fotoğrafların çekilmesinde katkı sunan velilerimize ve sınıf öğretmenlerimiz Yıldız GÖKÜŞ, Saniye TEKİN, Gözde ZİNCİRKIRAN, Esra BÜLBÜL, Büşra Nur MERCAN’a teşekkür ederiz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "23 Nisan Sevinci" Konulu  Resim ve Şiir Yarışması kapsamında  2/E sınıfı öğrencilerinden Elif Beyza CİMİNLİ yaptığı resim ilimizde üçüncü olmuştur. Kızımızı tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz.

Nis

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen "Erzincan' ın Tarihi Mekânları " Konulu Resim Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Hira DEMİR il birincisi, Eslem BAŞSOY il ikincisi, Cihangir GÜNAY il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize bu büyük başarılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Erzincan Valiliğimizin himayelerinde yürütülen ''Huzur İçin Erzincan'' projesi kapsamında düzenlenen resim yarışmasında 2-E sınıfından Elif Beyza CİMİNLİ, 3-D sınıfından Ahsen AHİ VE 4-B sınıfından Hira DEMİR yaptıkları resimlerle okulumuzu temsil edeceklerdir. Öğrencilerimize, ailelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder başarılar dileriz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "23 Nisan Sevinci" Konulu  Resim ve Şiir Yarışması kapsamında  2/E sınıfı öğrencilerinden Elif Beyza CİMİNLİ yaptığı resim ile okulumuzu temsil edecektir. Kızımıza, ailemize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında ‘Ramazan Bereketi’ isimli okulumuz öğrencileri ve personeli tarafından gerçekleştirilen; ihtiyaç sahibi öğrenci velilerimize destek olmak için 15.03.2024 ile 29.03.2024 tarihleri arasında bir sosyal sorumluluk projesi yürütülmüş ve tamamlanmıştır. Proje ile beraber toplanan 35.850 TL ihtiyaç sahibi 20 ailemize kapalı zarf içerinde nakdi olarak  teslim edilmiştir.  Projeye dahil olan herkeste teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deyimler Ve Atasözleri Okumaları Deyim/Atasözü resimleme etkinliğinden kareler. Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.