ERZİNCAN / MERKEZ - Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu

Çocuk Gözüyle Can Erzincan

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında  ‘’Çocuk Gözüyle Can Erzincan‘’ konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

Sergide ziyaretçilerin beğenisine sunulan 100 fotoğraf 2. Sınıfta öğrenim gören 100 öğrencimizin gözüyle Erzincanımızın tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtmaktadır. Sergilen fotoğraflar Erzincan’ın kurtuluşu ve Turizm Haftasını da içine alan 4 aylık zaman diliminde öğrencilerimiz tarafından çekilmiş olan fotoğraflarıdır.

Sergi, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu öğrencilerinin keman ve melodikadan oluşan minik konserleriyle başladı. Erzincan Park AVM'de 25 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen fotoğraf sergisine ilgi yoğun olurken sergiye Erzincan İl Milli Eğitim müdürü Hacı Ömer KARTAL, Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdulvahap TERECE, Turgut ÇAKMAK, Eğitim Bir Sen Erzincan İl Başkanı Nebi GÜL, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu müdürü Önder DEMİR , öğretmen ve veliler katılım sağladı.

Sergide emeği olan öğrencilerimize, fotoğrafların çekilmesinde katkı sunan velilerimize ve sınıf öğretmenlerimiz Yıldız GÖKÜŞ, Saniye TEKİN, Gözde ZİNCİRKIRAN, Esra BÜLBÜL, Büşra Nur MERCAN’a teşekkür ederiz.

02-05-202402-05-202402-05-202402-05-202402-05-2024

Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 10:58 - Görüntülenme: 64