ERZİNCAN / MERKEZ - Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deyimler Ve Atasözleri Okumaları Deyim/Atasözü resimleme etkinliğinden kareler. Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

3/C sınıfımızı tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deyimler Ve Atasözleri Okumaları için okulumuz 2/E Sınıfı Öğrencilerimizin ANLAT BAKALIM etkinliğinden kareler. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz ana sınıfı C ve D şubelerimizin Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yaptıkları etkinliklerden kareler. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  "ANAHTAR KELİMLERLE HİKAYE ANLATMA YARIŞMASI" 25.12.2023 tarihinde okul finali ile tamamlandı. Okul finaline kalan 6. öğrencimizden 4/A sınıfından Beren Lizge ALBAYRAK okul birincisi oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve onları yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Arlık ayı çalışması olan çocuk şiirleri antolojisinden seçilen şiirden belirlenen kelimlerle oluşturulan afişlerimiz ve cümlelerimiz tamamlandı. Okulumuzu il geneli yapılacak olan afiş yarışmasında 4/A sınıfından Zeynep Rüya AKCAN temsil edecektir. Katkı sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.